«Запоріжсталь» робить комфортнішими умови виступів українських легкоатлетів
У Запоріжжі після завершення легкоатлетичного чемпіонату України у закритих приміщеннях відбулася важлива бесіда керівництва «Запоріжсталі» з європейськими спортивними функціонерами. Зустріч невипадкова, адже манеж «Металург» — базовий легкоатлетичний центр не лише Запоріжжя, а й всієї України.
Під час бесіди, зокрема, з віце-президентом Європейської легкоатлетичної асоціації Карелом Пильни та президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом, генеральний директор ВАТ «Запоріжсталь» Ростислав Шурма повідомив, що його підприємство минулого року лише на реконструкцію манежу витратило 3,5 мільйона гривень. Загалом на потреби спорту протягом 2013-го освоєно 8,5 мільйона гривень. Із них майже мільйон витратили на забезпечення безплатних занять вихованцям ДЮСШОР, спортсменам «Інваспорту» тощо. Поточного року підприємство планує збільшити витрати на підтримку спорту    в 1,5 разу.
Зокрема, продовження модернізації манежу «Металург» коштуватиме «Запоріжсталі»  2,2 мільйона гривень: мова про автономне опалення, створення системи фотофінішу, повну заміну освітлення та акустичної системи. Федерація легкої атлетики України теж допомогла запорізькому манежу — сучасним обладнанням для бігу та стрибків у висоту на загальну суму 274 тисячі гривень.

Вл. інф.