То їх доводиться придумувати. Мешканець одного із сіл Старосинявського району вирішив покататись із вогником на чужому тракторі. Спочатку двадцятилітній молодий чоловік добре випив. А захмелівши, захотів продовжити свято, але жодної альтернативи не знайшов. Тож попрямував до тваринницької ферми, де раніше працював різноробочим. Там без усяких перешкод сів у трактор і поїхав кататися. Спочатку їздив вулицями рідного села, а потім подався до сусіднього.
Робітники, що були на фермі, не змогли самостійно зупинити викрадача. Тож близько восьмої години вечора зателефонували до райвідділу міліції. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, а на перехоплення викраденого трактора було направлено пару патрульних екіпажів. Правоохоронцям довго шукати не довелося. Вже за годину сліди на снігу привели до зловмисника. А той і не думав тікати. Після затримання пояснив, що сів за кермо, бо «душа бажала свята». 
Як повідомив начальник Старосинявського райвідділу міліції Анатолій Чубенко, стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження. За «святкування» хлопцеві може загрожувати покарання у вигляді накладення штрафу або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.