В україно-російській війні маленьких перемог не буває, є лише одна велика перемога, до якої Україна мусить прийти. Про це заявив народний депутат Ігор Гринів («Блок Петра Порошенка»), повідомляє прес-служба партії.

За словами депутата, Україна все зробила для того, щоб показати, що вона не програє війну з Росією.

«...є україно-російська війна. А в ній маленьких перемог не буває, буває лише одна велика перемога, до якої Україна мусить прийти. І прийде до неї. Але точно це не елемент ведення передвиборчих кампаній. Чи дійсно є якісь хворі люди, які вірять у можливість гри з Путіним у якісь піддавки?

...Ключ до війни є в Москві, а ключ до перемоги України є у Києві. І Україна все зробила, щоб показати, що вона її не програє. Виграти війну в Росії неможливо, але ця війна мусить зупинитись і це буде великою перемогою України», — сказав Гринів.

Він також зауважив, що «президентські вибори — це частина війни з Росією за українську державу».

«На сьогодні відповіддю на запитання «хто стане Президентом?» залишається «Петро Олексійович Порошенко», відповідно до соціологічних опитувань. Тобто люди мають багато запитань до Порошенка, мають багато заслужених претензій до нього, вони розуміють, що країна, в якій вони житимуть, повинна далі розвиватися, і та людина, яка керує країною, має дати їм принаймні гарантії безпеки цієї країни. Звичайно, Петру Олексійовичу доведеться вислухати і визнати дуже багато тих помилок, які зроблені за останні чотири роки. Доведеться ще відкритіше і напряму розмовляти з людьми, а не тільки з Меркель чи з Трампом. Розмова з народом буде складна, але вона повинна бути відвертою», — зауважив І. Гринів.

Вл. інф.