Проблему переповнених класів фракція Радикальної партії пропонує вирішувати шляхом будівництва нових навчальних закладів. Про це заявив голова фракції Олег Ляшко, відвідуючи селище Глеваха на Київщині. 
 

Тут єдина школа, яка вщент забита дітьми, а в черзі на місце у єдиний дитсадок стоїть майже тисяча дошкільнят. Завдяки лідеру Радикальної партії тут будують одночасно початкову школу для 1—4 класів та дошкільний навчальний заклад на 300 дітей.

Перший транш у п’ять мільйонів гривень уже надійшов, що дасть можливість найближчим часом розпочати будівництво, повідомляє прес-служба Радикальної партії.

«Я хочу, щоб у дітей було яскраве майбутнє, щоб їм було, що згадати: про чудовий дитячий садочок, про школу, про маму і тата, які мають роботу і зарплату. Перший транш виділено — 5 мільйонів гривень і це тільки початок. Це зроблено за ініціативи селищного голови і нашої команди, бо я хочу, щоб в Глевасі діти не стояли в черзі в дитячий садок. Загальна вартість робіт — 60 мільйонів гривень. Думаю, що до кінця року 5 мільйонів буде ще, щоб ми десь за два роки це збудували», — наголосив О. Ляшко.