Ще 99 нових видів послуг з’явилося впродовж першого півріччя нинішнього року в «Прозорих офісах» Вінницької міськради. Загалом тут надають 540 адміністративних та інших видів послуг.
Особливістю роботи центрального відділення, що розташоване у приміщенні міськради, стало те, що тут запровадили надання послуг ОДА. Протягом останнього місяця понад тисяча відвідувачів переступили поріг не облдержадміністрації, а скористалися «Прозорим офісом» міськради.
Загалом з початку 2018-го у чотирьох Центрах надання адмінпослуг (ЦНАП), що діють у кожному районі міста, побувало 392 тисячі громадян. Причому не тільки вінничан. За словами директора департаменту адмінпослуг Вінницької міськради Ірини Копчук, до них звертаються мешканці інших міст держави. Посадовець стверджує, що іногородні відвідувачі пояснюють це тим, що у Вінниці робити це не тільки зручно, тут дотримуються встановлених термінів з оформлення документів. Окремі послуги можна отримати дистанційно. До людей, які фізично не мають можливості добратися до ЦНАПу, працівники офісів приїздять додому.
Кожному з відвідувачів пропонують оцінити якість обслуговування. Працівник не знає, яку оцінку виставить відвідувач. Переважна більшість із них позитивно висловлюються з приводу обслуговування. Про це свідчать результати моніторингу за підсумками роботи в першому півріччі.

Вінниця.