Віктор Скрипник — провідний власний кореспондент нашої газети, помітна фігура у сучасній вітчизняній журналістиці, професіонал з великої літери. Його репортажі, аналітичні кореспонденції, нариси завжди викликають жвавий інтерес читачів «Голосу України», знаходять належний резонанс як у владних кабінетах, так і в суспільному середовищі. Нині практично неможливо уявити парламентську газету без злободенних і читабельних матеріалів нашого вінницького власкора.

Сучасна Вінниччина представлена на сторінках «Голосу України» системно і різнобічно. Почасти власкор звертається до життя звичайної людини — робітника, фермера, лікаря — до тих проблем, з якими вона стикається у нинішньому житті. Причому не тільки інформує про це читацький загал, а й обстоює інтереси героїв своїх публікацій, прагне їм допомогти. Чи не тому наша газета уже традиційно має тут одну з найбільших у країні читацьку аудиторію, для якої «Голос України» став надійним порадником і другом.
Вихований у родині сільських інтелігентів, виколисаний у благодатному подільському краю, наснажений його мудрістю і красою, Віктор своє життя пов’язав з Вінниччиною, з її працьовитими і мудрими людьми. Лише на п’ять років відлучався з рідної сторони, коли навчався на факультеті журналістики Київського національного (тоді — державного) університету імені Тараса Шевченка. І цей мальовничий край віддячує своєму вірному літописцю й оборонцю тією ж непідробною теплотою і любов’ю.
Сьогодні Віктору Скрипнику — 65 років. Багато зроблено, та не менше — у його творчих планах і задумах. Нехай тепло рідної землі та любов до журналістської праці й надалі надихають тебе, друже, на нові творчі здобутки, надають міцності крилам твого самобутнього таланту. Міцного здоров’я, добра і щастя тобі й твоїм рідним!
З роси і води, друже!

З любов’ю і найкращими побажаннями
голосоукраїнці.