24 серпня 2018 року
Комітет Верховної Ради України з питань сім’ї, молодіжної політики, спорту та туризму
та Національний олімпійський комітет України
проводитимуть масовий захід «День Чемпіонів» 

Цього разу його форматом стане спортивно-благодійний забіг. Узяти участь зможе кожен бажаючий, незалежно від віку, статі чи соціального статусу.
Метою проведення заходу є збір коштів на обладнання сенсорних кімнат для дітей з особливими потребами у школах міста Києва. Такі кімнати дають змогу дітям з інвалідністю швидше адаптуватися до навчання та колективу, сприяють кращому розвитку пізнавальних процесів, знімають напруженість.
Забіг стартує о 15:30 за адресою вул. Сагайдачного, 2 (район Контрактової площі). Далі відбуватиметься за маршрутом: Володимирський узвіз—Європейська площа— Володимирський узвіз—вул. Сагайдачного, 2. Загальна дистанція становить 2,5 кілометра. Для дітей та людей з інвалідністю передбачена коротка символічна дистанція — 500 метрів.
Перед забігом я особисто проведу розминку, яка допоможе підготуватися до старту. Також у рамках заходу передбачена розважальна програма, майстер-класи та конкурси. На території містечка буде розміщено дитячу зону, де на найменших учасників чекатимуть цікаві розваги.
Збір учасників розпочнеться о 14:00.
Детальна інформація та реєстрація — на сайті: http://ch-day.kiev.ua/.
Запрошую всіх бажаючих долучитися до благодійного заходу.

Дмитро СИЛАНТЬЄВ,
заступник голови комітету, 
голова підкомітету з питань фізичної культури та спорту.