У 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді, що дислокується на Житомирщині, вирішили визначити кращих кухарів. У конкурсі взяло участь 11 осіб. Творче суперництво передбачало три етапи: залік з теоретичних знань приготування різних страв, розгортання польової кухні, приготування першої і другої страв. Контрольними вирішили обрати український борщ зі сметаною і плов зі свининою. Кожен учасник до визначеного організаторами часу мав приготувати ці дві страви і подати їх на контрольний стіл для дегустації. В оцінюванні могли взяти участь усі, хто хотів посмакувати кулінарними шедеврами. А задля прозорості оцінок було зроблено так, щоб члени журі не знали, чий борщ чи плов вони куштують. За призові місця учасники конкурсу отримали набори ножів і гроші на придбання кухонного приладдя.
Житомирська область.
88
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Члени Комітету з питань прав людини провели робочу зустріч із представниками Міністерства юстиції України 74
-
2Руслан Стефанчук: Україна високо цінує позицію тих політичних сил Словаччини, які продовжують підтримувати нашу державу 73
-
3Громади Львівщини цьогоріч впроваджуватимуть заходи із використанням відновлюваних джерел енергії 66
-
4Демобілізовані лісівники стають до роботи 62
-
5Створення комфортних умов для бізнесу — один із головних державних пріоритетів 61