Вільна боротьба. Іран. Престижний міжнародний турнір Кубок Тагті. Віце-чемпіон Олімпіади-2012 у Лондоні українець Валерій Андрійцев здобув бронзову медаль.
У ваговій категорії 97 кг у «бронзовому» фіналі наш борець яскраво переміг (13:7) Алі Гаміда Аміна з Єгипту.
Легка атлетика. 29 березня чернігівський клуб «Атлант-V2» проводить перший цього року годинний забіг. Весняний захід присвячений переходу країни на літній час з переведенням годинника на одну годину вперед.
Щорічне свято «Годинний біг» має на меті популяризацію бігу, як потужного засобу оздоровлення та єднання людей. Організовуючи березневий захід, «Атлант-V2» прагне залучити широкі верстви населення до регулярних занять спортом і дати гарний старт спортсменам у підготовці до літнього легкоатлетичного сезону.
Бокс. Українець Олександр Усик продовжує торувати шляхи до вершин рейтингів професіональних боксерських організацій. В оновленому реєстрі WBO кримчанин піднявся з четвертої на третю сходинку — перед ним тепер лише поляк Кшиштоф Гловацький та британець Тоні Беллью.
Стосовно інших українських боксерів у рейтингу WBO, то до першої десятки цієї організації входять також представник першої середньої ваги Олександр Спирко, надважковаговик В’ячеслав Глазов, середньоваговик Віталій Копиленко та важковаговик Яго Кіладзе.
До числа 15 найкращих у WBO входять також напівсередньоваговик Віктор Плотніков та боксер першої напівсередньої ваги Віктор Постол.
*** 
Український боксер Тарас Шелестюк (напівсередня вага 66,678 кг) 20 лютого битиметься з новим суперником і в новому місці. Сумчанин розповів, що замість американця Джонсона він боксуватиме з представником мексиканської школи.
Крім того, бій перенесено з Верони в Онтаріо, до Каліфорнії. «Про опонента поки що не знаю нічого. Натомість знаю точно одне, що до кожного суперника потрібно підходити підготовленим на 100 відсотків», — сказав Тарас.
Баскетбол. Один із лідерів «Говерли» (Івано-Франківськ), американський оборонець Меккі МакНайт, на жаль, поїхав з України і підписав контракт з грецьким клубом «Паніоніс». Про це повідомив офіційний сайт клубу, підтверджуючи інформацію, опубліковану європейськими ЗМІ.
У 19-ти матчах сезону української Суперліги МакНайт набирав 16,3 очка і робив 5,9 передачі в середньому за матч, при ефективності в 16,4 бала. Найкращий матч Меккі зіграв 9 січня проти БК «Київ», набравши 24 очки.