Шановні співвітчизники!

У неділю, 9 вересня, ми з великою шаною і вдячністю відзначаємо День танкіста, день українських героїв, які своєю безмежною відданістю Україні, відвагою, бойовою майстерністю зупинили російського агресора.
2014-й був для наших хлопців найважчим, ставши перевіркою сили і міці української броні. І це випробування танкісти пройшли на відмінно.
Українські танкісти мужньо тримають броньований щит Європи на передовій війни за безпеку та спокій усього вільного світу.
А гасло української незалежності, волі та гідності, сьогодні вже військове вітання «Слава Україні!», накреслене на броні ворожих — російських — спалених танків.
Ми завжди пам’ятатимемо героїв-танкістів, які ціною власного життя зупинили російського агресора на Донбасі. Бої за участю наших танкових та механізованих підрозділів у Донецькому та Луганському аеропортах, Пісках, Рубіжному, Опитному, Щасті, Тоненькому, Лутугиному, Дебальцевому, Слов’янську назавжди увійшли в історію України як величний приклад незламності та мужності.
Прийміть найщиріші вітання, дорогі воїни-танкісти, міцного вам здоров’я і благополуччя. Ваші ратна звитяга, патріотизм і професіоналізм є неоціненним вкладом в оборону України.
Слава Україні!
Героям слава!

Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.