Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із 75-річчям уславленого колективу.
Чарівна й прониклива українська пісня. У ній надзвичайна глибина, внутрішня енергія та сила почуттів. І це майстерно передає ваш унікальний художній колектив, який своїм досконалим мистецтвом репрезентує найкраще з невичерпного джерела народної творчості України, а також музичних і хореографічних скарбів інших народів світу.
Сьогодні ми вшановуємо пам’ять фундаторів колективу Григорія Верьовки та Анатолія Авдієвського, вклоняємось таланту кожного учасника, які своєю неймовірною працею й нестримною животворною енергією заслужили повагу і шалену підтримку глядачів не лише в Україні, а й на всіх континентах.
Переконаний, що ви і надалі, даруючи своїм поціновувачам красу музики, танцю і хорового співу, будете пропагувати українську народну культуру, розказувати світові про історію і сучасність нашого народу, його побут і традиції, виховувати найшляхетніші людські якості, почуття патріотизму, гідності й гордості за країну. Наш співочий, працелюбний, чесний та звитяжний народ нікому не вдасться перемогти!
Гучних вам аншлагів, 
бурхливих оплесків, любові й шани глядачів, здоров’я, добробуту, миру і злагоди!

Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.