Дорогі друзі!

Щиро вітаю із 1125-ю річницею вашого славного міста!
Ужгород — невід’ємна частка душі України, джерело духовності й культури нації, місто, де повсякчас дбають про збереження і примноження неоціненної національної спадщини, край з величною історією й славним сьогоденням — таким знають перлину нашого Закарпаття.
Закарпатців різних поколінь об’єднує споконвічне прагнення до утвердження державності, соборності та самостійності України. Тут з давніх часів закладено надійний фундамент до розбудови спільного європейського дому, нових можливостей і горизонтів нашої країни.
Обличчя будь-якого міста — це передусім його жителі. Саме завдяки вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці живе Ужгород. Вдячний вам за все добре, що ви, шановні містяни, зробили і робите для міста. Нехай ваші досягнення стануть міцними цеглинками в будівництві рідної оселі, самобутнього красеня-міста, яким пишатимуться діти й онуки!
Тож наповнюйте кожен день своєї дружньої громади радістю, теплом, новими здобутками і впевненістю у величному майбутньому нашої незалежної, могутньої та процвітаючої України. Миру, здоров’я та щастя всім вам!

Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ.