У шести одиницях муніципального транспорту Вінниці — двох трамваях і двох тролейбусах, автобусі та маршрутному таксі — встановлено мережі для електронних квитків.
За інформацією сайту міськради, перші зразки потрібні для погодження проектної документації зі встановлення бортових електронних мереж. Продовжити роботи планують 15 жовтня. На їх проведення відведено, згідно з документацією, три місяці. Впродовж цього часу нове обладнання має з’явитися у кожній одиниці муніципального транспорту, загалом це дві тисячі транспортних засобів. Крім трамваїв, тролейбусів і автобусів, у складі комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія» працює також частина маршрутних таксі.

Катерина Бабіна, директор КП «Вінницякартсервіс», повідомила, що система електронного квитка запрацює у тестовому режимі з березня 2019 року. Проект втілюють за кредитні кошти Європейського банку реконструкції і розвитку, частину фінансує міськрада. Виконують роботи фахівці однієї з міжнародних компаній, що запропонувала на тендері найкращі умови порівняно з іншими учасниками.

Вінниця.