Найбільша виставка сільськогосподарської техніки України «АгpоЕкспо-2018» відбуватиметься у Кропивницькому з 26 по 29 вересня.

Крім традиційних показів сільськогосподарської та іншої техніки всесвітньовідомих виробників, аграрії візьмуть участь у панельних дискусіях «Державна підтримка розвитку галузей АПК України» та «Перспективи розвитку вітчизняного машинобудування для агропромислового комплексу», що організовуються Федерацією роботодавців України, Мінагрополітики, Мінекономрозвитку та профільними асоціаціями.
У рамках другого виставкового дня відбудеться Четверта національна аграрна конференція «Мільйон з гектара». До уваги фермерів буде представлено широкий спектр тем ефективного виробництва на малих площах. Зокрема, розведення равликів, аквакультура, вирощування так званих нішевих ягідних та зернобобових культур. Розгорнеться і традиційна експозиція тваринництва та птахівництва.

Департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА представить сучасні тенденції розвитку регіонального туризму.
Протягом роботи виставки її гості матимуть нагоду розважитись на «Покровському ярмарку», в програмі якого передбачені виступи народних колективів, реалізація продукції фермерських господарств за ціною виробників, сувенірів та виробів мистецтва з усіх куточків України тощо. Буде проведено і найпопулярніші конкурси на найкращий коровай та на найбільший вирощений власноруч гарбуз «Гарбуз-велетень». Українські богатирі змагатимуться із силачами з інших країн в рамках етапу Кубка світу зі стронгмену.