Про це голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко сказав під час зустрічі з мешканцем міста Березне Андрієм Усачем. 

На знімку: Андрій Усач (ліворуч) та Олексій Муляренко.

Фото надано прес-службою Рівненської ОДА.

Той розповів про свою підготовку до «Ігор Нескорених», що відбудуться 20—27 жовтня в Австралії. До речі, заявки на участь у них подали нескорені з Афганістану, Австралії, Канади, Данії, Естонії, Франції, Грузії, Німеччини, Іраку, Італії, Йорданії, Нідерландів, Нової Зеландії, Польщі, Румунії, України, Великої Британії, США. Андрій Усач змагатиметься зі стрільби з лука, нині посилено готується під керівництвом тренера, майстра спорту України Олександра Онищука.
Андрій Усач — учасник АТО, доброволець, боєць 80-ї Львівської аеромобільної бригади, брав участь у боях за аеропорт у Луганську. Йому ампутували ногу, у нього були роздроблені ліва рука та щока. Але хлопець не занепав духом — після участі у військових діях повернувся додому і став активно займатися стрільбою з лука. Мріє перемогти.
У його перемогу вірить і Олексій Муляренко: «Андрію, ваші патріотизм та вольовий дух вражають. Своїми сильним характером та мужністю ви показуєте приклад для всіх тих, хто втратив силу та віру в себе. Щиро вболіватиму за вас і точно знаю, що український прапор замайорить на «Іграх Не-
скорених».