Голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук назвав необ’єктивними висновки урядової перевірки, яка відбулася в липні 2018 року.
Голова ОДА Олександр Фищук зазначив, що він займає крісло голови вже три роки, але останніх 10 років такі перевірки урядовими чиновниками на території області не проводилися. Також він вважає, що керівник перевіряльників поставився до ситуації в області упереджено, чим свідомо ввів в оману Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.
Як наголосив Олександр Фищук, Чернівецька область є дуже непростою через статус прикордонної та багатонаціональний склад населення. Значна частина земель заліснена, що теж впливає на рівень соціального напруження в окремих населених пунктах, особливо гірської частини. Але попри все його команді постійно вдавалося виводити Буковину на 3—5-те місця за різними показниками в Україні.
Тому те, що саму перевірку та її наслідки намагаються використати його політичні опоненти, очільник Чернівецької ОДА назвав прикрим фактом. Він звернувся до очільника уряду з проханням прискіпливо розібратися зі справжнім станом речей, повідомила прес-служба облдержадміністрації.