У Хмельницькому затримано 35-річного жителя обласного центру, який убив свою співмешканку, а тіло спакував у господарську сумку і втопив у річці. Страшний багаж випадково знайшли двоє товаришів, котрі шукали місце для купання на Водохреща. У воді за кілька метрів від берега вони помітили чималий пакунок. Сподіваючись виловити щось цінне, доклали чимало зусиль, щоб витягти знахідку на берег. Але перше, що побачили, була жіноча нога, яка висунулась із сумки.
Потерпілою виявилася 30-річна місцева жителька, яка виховувала двох дітей, трьох та десяти років. Причиною вбивства стала побутова сварка. Чоловік у пориві гніву задушив її. Тіло зачинив у одній із кімнат квартири, а сам, щоб не викликати підозри, розважався з друзями в сусідній. Наступного дня поклав труп у господарську сумку і на таксі відвіз до річки. Для певності поклав в неї ще й каміння та скинув у воду. А сам  звернувся до правоохоронців із заявою про зникнення співмешканки.
Упродовж доби правоохоронці встановили основного підозрюваного у вчиненні жорстокого вбивства. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і злочини, пов’язані з наркотиками.
 
Хмельницький.