Представники молодіжних громадських організацій Івано-Франківщини виступили з ініціативою створення Центру комунікації та співробітництва для молоді.
Про це йшлося на нещодавньому засіданні круглого столу «Молодь Прикарпаття — молодь Європи» за участю голови облдержадміністрації Василя Чуднова, керівництва департаменту освіти і науки, сім’ї, молоді та спорту ОДА, Молодіжної адміністрації, громадських активістів та студентства.
Про створення центру розповіли радник голови ОДА з молодіжних питань Станіслав Бичай та начальник управління сім’ї та молоді Мар’яна Озорович, які спільно розробляли зміни до комплексної програми «Молодь Прикарпаття». За їхнім задумом, нова структура стане осередком тристоронньої комунікації молодих людей, громадських організацій та ЗМІ з головними функціями акумулювання необхідної для молоді інформації та поширення останньої на загал. Особливо це стосується юнаків та дівчат, які мешкають у сільській місцевості, де плануються інформаційні кампанії задля активізації написання грантових проектів та участі у міжнародних обмінах. Голова ОДА ідею підтримав та доручив створити оргкомітет, представники якого мають напрацювати статут майбутнього центру, розробити формат діяльності, організаційну структуру та визначити конкретні терміни реалізації проекту.