У Житомирській виправній колонії №4 обирали найкращого кухаря серед засуджених, які працюють в їдальні цієї установи. Мета — підвищення рівня фахової підготовки. Конкурсантам потрібно було продемонструвати теоретичні знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог під час обробки продуктів і приготування їжі. Практична частина передбачала приготування розсольнику, супу картопляного з пшеничною крупою та рисового супу, каші, тушкованої картоплі, салатів з буряка, солінь та моркви по-корейськи. Перше місце посів Віктор Самутін, який не тільки продемонстрував належний рівень теоретичної підготовки, а й зумів з продуктів щоденного раціону, визначених нормами харчування, приготувати смачні та корисні страви.
Популярне за тиждень
-
1Сьогодні Українському радіо виповнюється 100 років 113
-
2Чернівці вітають відомого журналіста та письменника з бойовою нагородою 93
-
3Удосконалення законодавства про індустріальні парки — один із добрих прикладів системної роботи Комітету з питань економічного розвитку 93
-
4У Ганновері (ФРН) відбулася конференція «Можливості та виклики щодо євроінтеграції для галузі тваринництва в Республіці Молдова та Україні» 76
-
5Законопроєкт, яким вносяться зміни до Закону «Про лобіювання», рекомендовано прийняти за основу 65