У Житомирській виправній колонії №4 обирали найкращого кухаря серед засуджених, які працюють в їдальні цієї установи. Мета — підвищення рівня фахової підготовки. Конкурсантам потрібно було продемонструвати теоретичні знання кулінарних правил і санітарно-гігієнічних вимог під час обробки продуктів і приготування їжі. Практична частина передбачала приготування розсольнику, супу картопляного з пшеничною крупою та рисового супу, каші, тушкованої картоплі, салатів з буряка, солінь та моркви по-корейськи. Перше місце посів Віктор Самутін, який не тільки продемонстрував належний рівень теоретичної підготовки, а й зумів з продуктів щоденного раціону, визначених нормами харчування, приготувати смачні та корисні страви.
Вибір редактора
Популярне за тиждень
-
1Жителі Херсонщини отримують офтальмологічну допомогу від мобільної команди лікарів 340
-
2Верховна Рада України ухвалила закон щодо єдиних підходів в оплаті праці державних службовців 60
-
3На Житомирщині відбувся Форум «Лісові ресурси: сучасні виклики та перспективи» 56
-
4З початку року 1182 агрогосподарства отримали понад 6 млрд грн за програмою «Доступні кредити 5-7-9» 53
-
5Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир 51