Об’єднання «Правий сектор» та ветерани-афганці закликають до поновлення переговорного процесу та заявляють про своє бажання стати третьою стороною у переговорах з урегулювання кризової ситуації в державі. Про це під час учорашнього брифінгу заявили їхні представники.

«Ситуація, що склалася як у державі, так і в політичному процесі, до певної міри є патовою та тупиковою. Влада та опозиція не досягають ніяких домовленостей із врегулювання надзвичайної ситуації в державі та підводять країну на межу війни», — сказав один із лідерів об’єднання «Правий сектор» Дмитро Ярош.

Саме тому воїни-афганці, «Правий сектор» та представники інших силових структур Майдану, котрі з перших дні виборюють власне право на свободу, справедливість та добробут, вимагають від влади та опозиції з початком чергової сесії Верховної Ради поновити переговорний процес. «У разі звільнення усіх, без винятку, полонених режиму, ми готові до певного компромісу, тобто, відведення наших бійців з рубежів на вулиці Грушевського на вихідні позиції Майдану», — запевнив Д. Ярош.

Також «Правий сектор» та ветерани-афганці вимагають включити їхніх представників до переговорного процесу з урегулювання кризової ситуації у державі. Якщо ж влада й надалі ігноруватиме вимоги звільнити всіх ув’язнених, то вони залишають за собою право вдатися до «адекватних дій».