У законі «про амністію» враховано всі точки зору. Таку заяву зробив перший Президент України Леонід Кравчук.

«Дуже важливо, що врешті-решт на основі домовленостей опозиції і Президента України Віктора Януковича знайдено компромісне рішення не тільки в законі України «про амністію», а й в інших (скасованих 28 січня). Коли йдеться про компроміс, то не може бути ідеального закону для будь-якої сторони», — наголошує Леонід Кравчук.

«Я вважаю, що в цьому законі враховані всі моменти. Компромісу досягнуто! Я — політичний свідок з великим політичним і життєвим досвідом — дивлюсь в очі всім і кажу так, як є: ніякого диктату не було ні від кого! Усі виставляли на обговорення пропозиції. Після обговорення вносили їх в текст. Це було при мені», — цитує політика його прес-служба.

Якщо говорити про якість закону, то він був підготовлений з урахуванням пропозицій і опозиції, і влади й проголосований відповідно до Регламенту. Тобто, з цієї точки зору жодних зауважень до закону бути не може.

Важливо, що нарешті, на думку першого Президента України, дорога до вирішення всіх питань політичної кризи розблокована. І безумовно, що позачергова сесія Верховної Ради ввійде в історію України як важливий етап у розв’язанні важкої політичної кризи.