Питання доставки і виплати пенсій «Укрпоштою» у Миколаївській області буде вирішене. Про це заявив народний депутат фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Андрій Вадатурський, коментуючи питання доставки і виплати пенсій/грошової допомоги «Укрпоштою».

«Раніше я повідомляв, що під час зустрічей люди не раз зверталися до мене стосовно існуючого ризику закриття відділень «Укрпошти» на Миколаївщині. Ми з’ясували стан справ у регіональній філії, нас запевнили, що найближчим часом закриття відділень «Укрпошти» чи скорочення персоналу листонош у Миколаївській області не передбачається. Мало того, в держбюджеті на 2019 рік заплановано 500 мільйонів на компенсацію відповідних витрат на доставку і виплати», — зауважив політик.
«Проте відкритим залишалося питання врегулювання механізму розподілу цих коштів», — додав він.
Андрій Вадатурський повідомив, що було звернення посприяти у вирішенні цього питання до Прем’єр-міністра.
«Реакцією на наше звернення стало відповідне доручення віце-прем’єра міністерствам інфраструктури та фінансів, а також Миколаївській облдержадміністрації разом з «Укрпоштою» опрацювати порушене питання», — підкреслив народний депутат.
Як повідомив парламентарій, нині є відповідь від МІУ із запевненням, що вони займаються розробленим Мінсоцполітики проектом порядку використання передбачених у бюджеті коштів для «Укрпошти», що має врегулювати механізм.
«Маємо сподівання, що справу оперативно доведуть до кінця, адже це стосується мільйонів людей. Зі свого боку надалі контролюватиму процес, збоїв у системі допускати не можна», — підсумував Андрій Вадатурський.