Вихованки й працівники колегіуму для дівчат «Знамення», що діє у Зарваниці на Тернопільщині, відвідали католицьку школу святого Франциска у Відні (Австрія). Тут вони оглянули навчальний заклад, ознайомилися із сучасними європейськими методами освіти, поспілкувалися зі своїми ровесниками, учнями католицької школи та представили пісенне багатство України.

Супроводжували групу заступник начальника управління освіти і науки Тернопільської ОДА Анна Зварич і голова Комісії у справах освіти і виховання Тернопільсько-Зборівської архиєпархії УГКЦ о. Микола Медюх.

Програма була насиченою: екскурсії історичними пам’ятками Відня, палацовим комплексом «Schonbrunn». Особливі враження залишилися після відвідин української церкви святої великомучениці Варвари та національного символу Австрії — Собору святого Стефана.

Найбільш зворушливою була зустріч з сестрами ІІІ ордену Святого Франциска, які щорічно приймають у себе колегіум «Знамення». Сестри своїм ставленням і поведінкою засвідчили, що любов, милосердя, порозуміння — це не високі слова, а норма щоденного життя.