Футбол. Сьогодні київське «Динамо» вирушає на перший зимовий збір до Марбельї (Іспанія), що триватиме до 30 січня.

Через відновлення після травм удома залишилися Євген Макаренко, Денис Гармаш і Лукман Аруна. Очікується, що всі троє футболістів підключаться до роботи з «Динамо» на другому міжсезонному зборі, який почнеться 4 лютого.

У Марбельї також не буде нападника Дьємерсі Мбокані, який у складі збірної ДР Конго братиме участь у Кубку африканських націй (стартує 17 січня).

Воротарі — Олександр Шовковський, Олександр Рибка, Максим Коваль, Артур Рудько; оборонці — Данило Сілва, Александар Драгович, Домагой Віда, Микита Бурда, Євген Хачеріді, Євген Селін, Бетао; півоборонці — Мігель Велозу, Джермейн Ленс, Сергій Сидорчук, Сергій Рибалка, Олег Гусєв, Юнес Беланда, Владислав Калитвинцев, Андрій Цуриков, Віталій Буяльский, Сергій Мякушко, Ігор Харатин; нападники — Андрій Ярмоленко, Артем Кравець, Лукаш Теодорчик, Дмитро Хльобас.

Під час цього збору «Динамо» проведе сім контрольних матчів:

19 січня — з «Боруссією-2» (Менхенгладбах, Німеччина). 20 січня — з «Базелем-2» (Швейцарія). 23 січня — з «Бенфікою» (Ангола). 24 січня — з «Мюнхеном 1860» (Німеччина). 27 січня — з «Самсунг Сувонг Блу Вінгс» (Корея). 28 січня — з «Альгесірасом» (Іспанія). 30 січня — з «Астрою» (Румунія).