Кулінарний експеримент проводять в їдальні Немирівської школи Балтської громади.
В закладі стартував проект «Здорове харчування», в основі якого — освоєння інноваційних технологій кулінарії від переможця проекту «Майстер Шеф» Євгена Клопотенка.
Педагог-організатор школи Наталя Недомовна розповіла, що перший такий обід складався з овочевого супу, картоплі з куркумою, курячих наггетсів (обсмажені в сухарях та яйці шматочки філе) і салату з моркви, яблука, пекінської капусти та зелені, а також лимонаду.
Щоб з’ясувати, чи сподобалося таке харчування учням, серед них провели незалежне голосування. Результат вразив — «за» нововведення діти віддали 106 голосів, «проти» — 3.
Тепер керівництво школи має намір підрахувати й порівняти вартість інноваційного і звичайного харчування. Зазначають, що такі обіди планують готувати під час канікул у дитячому пришкільному таборі, повідомляє наш одеський власкор В’ячеслав ВОРОНКОВ.
Фото trassae95.com