Бокс. Незабаром стартує п’ятий сезон Всесвітньої серії боксу (WSB). До речі, цього разу окрім головного призу боксери розіграють ще й олімпійські ліцензії.

До української команди повернувся авторитетний фахівець Михайло Мельник, під керівництвом якого наш колектив потрапив до фіналу третього сезону WSB.

Українська команда виступатиме в групі А і їх суперниками стануть: команди з Куби, Росії, Алжиру, Китаю, Мексики і Великої Британії. Перша матчева зустріч відбудеться 16 січня в столичному виставковому центрі АККО Іnternatіonal. Її суперники — «Мексиканські воїни».

Склад «Отаманів»: вагова категорія до 49 кг. Денис Козарук, Гасанбой Дусматов (Узбекистан), Назар Куротчин, Дмитро Замотаєв і Вадим Царенко; до 52 кг. Денис Шкарубо, Азат Усеналієв (Киргизстан), Ігор Сопінскій і Максим Фатич; до 56 кг. Микола Буценко, Ельшод Русул (Узбекистан), Олег Довгун, Юрій Шестак, Валерій Ветошкін та Іван Соловйов; до 60 кг. Павло Іщенко, Дмитро Черняк і Мугаммаджон Сірожа; до 64 кг. Денис Берінчик, Володимир Матвійчук та Мгер Оганисян; до 69 кг. Богдан Шелестюк, Євген Барабанов, Сергій Богачук і Ярослав Самофалов; до 75 кг. Тарас Головащенко, Гуршідбек Норматов (Узбекистан), Валерій Харламов і Владислав Войталюк; до 81 кг. Олександр Ганзуля, Омурбек Малабеков (Киргизстан), Олександр Хижняк та Денис Солоненко; до 91 кг. Денис Пояцика, Сергій Корнєєв (Білорусь), Геворг Манукян, Арсеній Азізов і Дмитро Лісовий; понад 91 кг. Віктор Вихрист, Єгор Плевако, Тарас Неудачин, Владислав Сіренко та Ігор Шевадзуцький.