Черговий раунд переговорів, який тривав понад чотири години у четвер, так і не привніс ясності у те, як розвиватимуться події далі. Сторони знову не змогли досягти компромісу. Про це повідомили лідери опозиції, які одразу після зустрічі в адміністрації Президента вирушили на Майдан Незалежності. Адже, за їхніми словами, результат переговорів вимагав певних консультацій із громадськістю.
За словами лідера «УДАРу» Віталія Кличка, зустріч з главою держави вкотре продемонструвала, що Президент не хоче чути людей і виконувати вимоги Майдану. «Єдине, що нам сказали: якщо не буде протистояння, ми готові відпустити затриманих активістів і припинити силовий тиск», — сказав В. Кличко.
Політик підкреслив, що влада намагається залякати українців, влаштовуючи полювання на всіх, хто вийшов на Майдан. 
Водночас голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок додав, що порушувалося питання повернення до Конституції 2004 року та підготовка до ухвалення нового Основного Закону. А також питання позачергових парламентських виборів за новим законодавством та з новим складом ЦВК.
Депутат зауважив: рішення щодо продовження чи припинення переговорного процесу має ухвалити саме громадськість. А вона більшістю голосів постановила: подальші переговори з владою припинити. Лідери опозиції погодилися підкоритися волі Майдану, щоправда, визнали: відмова від перемовин — це продовження масових арештів. «Ми отримали ідеальний варіант спасіння наших людей, зупинення братовбивства... А сьогодні після нашого рішення і Дзиндзю не відпустять, й інших... У понеділок ми будемо всі сидіти в СІЗО», — зауважив О. Тягнибок.
У свою чергу лідер ВО «Батьківщина» Арсеній Яценюк заявив, що опозиція «домагатиметься реального результату, а не того, щоб нам пообіцяли і не виконали». Тож закликав майданівців до дисципліни: Виключно мирний протест. Тримаємо оборону, і ні кроку назад».
У партії влади результати перемовин розцінили як хоч і невеликий, але крок до врегулювання ситуації. Зокрема, народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що спільну мову сторони можуть знайти на тлі питання про амністію учасників протестних акцій. «На жаль, лідери опозиції не змогли сказати, що засуджують екстремістські дії та кровопролиття. Влада гарантує, що може контролювати дії правоохоронців. Опозиція відмовилася сказати, що може контролювати радикалів...» — наголосила вона.
За словами обраниці, сторони домовилися про наступний раунд переговорів. І відбутися він має у найближчі дні. Про те, що переговори триватимуть, заявила і міністр юстиції Олена Лукаш, яка безпосередньо бере участь у цьому процесі. 
Багато що залежатиме й від позачергової сесії Верховної Ради сьомого скликання. Адже, як наголосив глави держави під час останньої зустрічі з Головою Верховної Ради, парламент має стати майданчиком для продовження врегулювання політичної кризи. Сподіваємося, так і буде.