Трапилося нещастя в суботу ввечері в Ужгороді. Студентка на престижному авто «Порш Каєн» вщент розбила легковик «Форд фокус», 32-річний водій якого з тяжкими травмами потрапив до реанімації. Слідчо-оперативна група поліції встановила, що приблизно о 19.15 мешканка Сваляви, 21-річна студентка, перебуваючи за кермом, не впоралася з керуванням і виїхала на зустрічну смугу. Внаслідок чого допустила зіткнення з «Фордом».

У результаті аварії госпіталізували трьох осіб: 21-річну водійку, її ровесницю мешканку с. Сторожниця (околиця Ужгорода), яка перебувала у авто як пасажир, а також водія «Форда». Стан чоловіка лікарі характеризували як украй тяжкий.

Мешканці Сваляви повідомлено про підозру в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження. Згодом суд вирішив узяти її під варту строком на 60 діб без можливості внесення застави.

Триває подальше розслідування, яке здійснюють слідчі поліції. Прокуратура області, інформує її прес-служба, забезпечує процесуальний контроль за перебігом слідства.

За непідтвердженими даними, студентка не мала й водійських прав. Престижне авто їй також не належало. Ці дві обставини (та деякі інші подробиці, що наводяться в Інтернеті) ще більше нагнітають негативний резонанс. Користувачі соцмереж її називають «ужгородською Зайцевою», порівнюючи цей нещасний випадок із трагедією, що сталася у Харкові.