Так вважає щирий шанувальник газети «Голос України», директор-новатор Берегівського лісгоспу Богдан Шойного. Тож він із нагоди святкування Дня батька в парку села Нижні Ремети провів напередодні акцію «Посади дерево з батьком». Мета — збереження довкілля для майбутніх поколінь і підвищення ролі батька в суспільстві. До акції дітей запросив сам керівник держпідприємства «Берегівський лісгосп», а ще долучилися голова сільської ради Олександр Подм’ятніков та лісівники.

— Кожен захід, що відбувається у рамках святкування Дня батька, має важливе значення, — каже директор Б. Шойного. Народ твердить: «Під деревом, яке посадив дідусь, відпочиватимуть онуки». Адже це — не тільки гілки і листя, а й тінь під деревом і блакитне небо над ним. Тому я бажаю, щоб наші нащадки приходили в цей парк і знали, що саме тут були посаджені дерева на честь Дня батька та продовження лісівничого роду.

Усі учасники цієї акції переконані, що тут згодом буде місце сімейного відпочинку, де батьки приємно проводитимуть час зі своїми дітьми і радітимуть співу птаства та чистій природі.

На знімку: нині вони — юні помічники лісівників — садили молоді деревця і хочуть, аби їхні нащадки раділи веселому шуму крислатих дубів і гінких смерек.

Фото надано прес-службою Закарпатського обллісмисливгоспу.