Випробовували його учасники турніру з міні-футболу — дитячі шкільні команди з Гірської багатопрофільної гімназії, Золотівської багатопрофільної гімназії, опорного навчального закладу № 5 міста Золоте та Нижнєнської загальної школи (на знімку). Віднині діти зможуть займатися улюбленим видом спорту незалежно від пори року.

І у Сєвєродонецьку відбулися обласні урочистості. Спортивну спільноту Луганщини привітав голова обласної державної адміністрації — керівник обласної військово-цивільної адміністрації Віталій Комарницький. «Приємно відзначити, що 18 із 124 медалей українських спортсменів на Олімпійських іграх здобули луганчани. Це значний внесок у спортивну скарбничку нашої країни. Незважаючи на важкі часи, останні п’ять років наша область має представництво у національній збірній. Наші земляки вибороли ліцензії на участь у найближчих літніх Олімпійських іграх. Тобто талановита молодь продовжує прославляти рідну область, — наголосив він. — Вдячний, що ви залишилися вірними Луганщині!».

Цьогоріч від Луганщини до складу національних збірних команд України з олімпійських і неолімпійських видів спорту увійшли 252 спортсмени, за перше півріччя представники області вибороли майже тисячу медалей на всеукраїнських, світових та європейських першостях. Нині спортсмени Луганщини активно готуються до головних світових змагань чотириріччя — літніх Олімпійських та Паралімпійських ігор 2020 року та Дефлімпійських ігор 2021 року.

Луганська область.

Фото прес-служби ОДА-облВЦА.