Персонал одного із розважальних закладів Старокостянтинова (Хмельницька область) викликав міліцію після того, як в залі виникла бійка між відвідувачами. На місце прибули співробітники Старокостянтинівського відділення Державної служби охорони. За твердженням правоохоронців, билися близько трьох десятків осіб. Міліціонери намагалися вгамувати агресивний натовп, але «бійці» на їхні зауваження не реагували, натомість почали проявляти агресію ще й стосовно них. Чоловіки шарпали міліціонерів за одяг, намагалися пошкодити службовий автомобіль та заволодіти табельною вогнепальною зброєю. У відповідь один із правоохоронців вистрелив в ногу найактивнішому учасникові бійки.
Після цього трьох хуліганів разом із пораненим затримали й доставили до райвідділу міліції. Наразі відомо, що всі вони були раніше судимі.
Як повідомили в прес-службі прокуратури області, за фактами хуліганських дій, вчинення опору та спричинення тілесних ушкоджень правоохоронцям Старокостянтинівським РВ УМВС України в області розпочаті кримінальні провадження. Крім того, з метою з’ясування законності застосування табельної вогнепальної зброї працівником Старокостянтинівського ВДСО прокуратурою області також розпочато кримінальне провадження.
 
Хмельницька область.