Ветерани війни і волонтери взяли участь у засіданні робочої групи Центру допомоги учасникам АТО при Закарпатській ОДА, аби обговорити всі проблемні питання, які постають перед цією структурою.

Перед початком засідання представниця обласної ради Євгенія Кибза вручила почесну грамоту солдату Держприкордонслужби, ветерану АТО з Мукачева Рустаму Росулу (на знімку).

Відтак учасники засідання, яке проводив перший заступник голови облдержадміністрації Іван Дуран, обговорили функціонування та роботу центру наступного року. Насамперед виділення приміщення у будівлі облдержадміністрації та коштів, взаємодії і співробітництва з Київським міським центром допомоги учасникам антитерористичної операції й іншими структурами.

Також йшлося про відкриття центру психологічної реабілітації ветеранів АТО у відділенні Берегівської психлікарні в селі Чікош або ж створення такого спеціалізованого відділення на базі іншого лікувально-оздоровчого чи військового закладу. Було поінформовано про виплату у цьому році матеріальних допомог закарпатцям — учасникам АТО відповідно до Регіональної програми «Турбота».

Фото прес-служби ОДА.