Резонансна справа Шеремета, яка отримала друге дихання з публічним обвинуваченням у причетності до злочину ветерана АТО, музиканта Андрія Антоненка, дитячого лікаря, волонтерки Юлії Кузьменко й медсестри Яни Дугарь, поки що явно пригальмувала. У слідчих забракло доказів для передачі справи до суду, й вони запросили ще кілька місяців, щоб їх зібрати, а днями Генпрокурор Руслан Рябошапка заявив: «Робота триває, наші прокурори постійно працюють зі слідчими з Нацполіції, але з того, що можна було б привселюдно озвучити, поки що нічого немає».

А Печерський райсуд Києва зобов’язав ДБР розпочати досудове розслідування за заявою про вчинення злочину слідчими Нацполіції 2 січня 2020-го проти підозрюваного Андрія Антоненка у зв’язку зі спробою примусити його до слідчого експерименту без участі вільно обраного захисника.

Нагадаємо, правоохоронцям не вдалося встановити зріст людей, підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета, зафіксованих на камерах відеоспостереження, оскільки у слідства з’явилися експертизи, що суперечать одна одній.