Футбол. Тренер ФК «Зоря» (шосте місце в поточному чемпіонаті країни) Юрій Вернидуб розповів про кадрові зміни в команді. Отже, в новому році луганці припинили співробітництво з Сергієм Ференчаком, Іллею Галюзою та Максимом Жичиковим. Натомість прийняли до своєї родини Руслана Малиновського, з яким підписали річну орендну угоду.
— Руслан пройде з нами збори і, сподіваюся, зможе підсилити конкуренцію в команді, — розповів наставник «Зорі». — Про нього гарні відгуки, але щось конкретне про цього виконавця поки що не скажу. А от після першого, другого зборів вже можна буде говорити конкретніше.
Ми продовжуємо пошук гарного розігруючого. Є кілька кандидатів на цю позицію. Тривають перемовини, і маю надію, що вони завершаться для нас позитивно. До речі, у Михайла Цакича закінчилася орендна угода з білоруською командою «Славія-Мозир», тому він повернувся до нас. Разом з президентом клубу та генеральним директором ми подумаємо, як краще вчинити. Можливо, дамо шанс Михайлові та знову віддамо його в оренду. Або ж розірвемо з ним контракт. Час покаже.
 
Луганськ.