Народний депутат від фракції Комуністичної партії Вікторія Бабич (на знімку) подала до різних органів державної влади 25 депутатських запитів. Три з них нині перебувають на стадії розгляду, 22 — вже розглянуто. Так, наприкінці минулого року киянка Тетяна Павленко попросила народну обраницю втрутитися в ситуацію, що склалась у сфері електроенергетики, зокрема, в одному із садових товариств столиці. Питання стосувалося неможливості підключення електропостачання, що давало підстави говорити про корупційні схеми.

Вікторія Бабич направила депутатське звернення до прокуратури Київської області та Міністерства енергетики і вугільної промисловості України. І вже нещодавно, повідомила прес-служба депутата, В. Бабич отримала лист від заявниці з подякою за допомогу.

«Шановна Вікторіє Володимирівно! Цим листом висловлюю щиру подяку Вам та команді професіоналів, які працюють із Вами, за проявлену чуйність та допомогу. Ваше втручання допомогло зрушити з мертвої точки питання щодо поновлення електропостачання. На сьогодні відкрито два кримінальні провадження та триває досудове слідство», — йдеться, зокрема, у листі.