Центральна виборча комісія зареєструвала двох народних депутатів України, обраних на повторних виборах 15 грудня 2013 року. А саме:
Даценка Леоніда Миколайовича, 1963 року народження (проживає в Черкасах, суб’єкт висування — політична партія Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», обраного в одномандатному виборчому окрузі № 197);
Пилипишина Віктора Петровича, 1961 року народження (проживає в Києві, безпартійного, самовисування, обраного в одномандатному виборчому окрузі № 223).
Комісія також затвердила тимчасові кошториси Центральної виборчої комісії на І квартал 2014 року за двома бюджетними програмами: «Проведення виборів народних депутатів України» — 710 400 гривень та «Функціонування Державного реєстру виборців» — 131 700 гривень.
Крім того, ЦВК ухвалила текст конституційного подання. Вона просить Конституційний Суд розтлумачити — чи може бути висунутим та зареєстрованим кандидатом на пост Президента України та бути обраним главою держави громадянин нашої країни, який має судимість за вчинення умисного злочину, якщо ця судимість не погашена і не знята у встановленому законом порядку. Представником ЦВК під час розгляду зазначеного подання у Конституційному Суді України, як повідомляє відділ взаємодії із засобами масової інформації секретаріату Центральної виборчої комісії, буде Олександр Шелестов.