На знімку: Сергій Диняк (ліворуч) та Михайло Філоненко.

Нещодавно депутати Житомирської обласної ради заслужений будівельник України, генеральний директор ТОВ «Юнігран» Сергій Диняк та директор ДП «Малинське лісове господарство» Олег Дзюбенко передали КНП «Малинська міська лікарня» 200 тестів для виявлення імуноглобуліну в крові та визначення COVID-19.

Депутатам подякувала директор лікарні Анна Копилова, зауваживши, що тест-карти — це додатковий інструмент швидкого скринінгу для симптоматичних або безсимптомних носіїв вірусу, що дасть змогу вчасно визначити і не допустити поширення вірусу на території Малина і району.

До речі, така допомога від депутатів не перша. З часу запровадження карантинних заходів для потреб медиків лікарні в Малині ними було спрямовано 125 тисяч гривень.

А днями Сергій Диняк передав для КНП «Чоповицький селищний центр первинної медико-санітарної допомоги» Чоповицької селищної ради 25 швидких профіль-тесткарт. Вони призначені для якісної оцінки антитіл до нового коронавірусу в сироватці крові, плазмі крові або цільній крові.

Чоповицький селищний голова Михайло Філоненко та головний лікар закладу Віктор Раєць щиро подякували Сергію Васильовичу за турботу й увагу про жителів їхньої ОТГ.

Житомирська область.

Фото зі сторінки Чоповицької громади у Фейсбуці.