Благодійну допомогу передала представниця фракції «Європейська солідарність» Ніна Южаніна разом із керівником Полтавської організації партії Дмитром Лозовиком.

Зокрема, 100 захисних медичних костюмів та 10 пульсо-ксиметрів отримали медики Полтавського військового шпиталю. «Сьогодні нам надана благодійна допомога від Фонду Порошенка: захисні костюми та пульсоксиметри.

Засоби захисту насамперед підуть до хірургічного та реанімаційного відділень», — зазначив начальник шпиталю, полковник медичної служби Олександр Корнета.

За словами Ніни Южаніної, це вже вкотре вона приїхала за листами представників медичних закладів, щоб надати допомогу в забезпеченні медпрацівників захисними костюмами та пульсоксиметрами.

Крім того, народний депутат відвідала протезно-ортопедичне підприємство та передала від імені Фонду Порошенка 50 захисних костюмів. «Спілкуючись із лікарями, я розумію, що для них справді важливо отримати надійні засоби захисту, які дають їм можливість безпечно працювати та допомагати людям. Надані захисні костюми дуже високої якості, і це вже оцінили лікарі, адже їм вони необхідні, щоб убезпечити свої життя та здоров’я», — наголосила Ніна Южаніна.

А от Городоцька центральна районна лікарня Хмельницької області отримала від народного депутата Олександра Гереги та його дружини Галини універсальний мобільний рентгенівський апарат. Також сучасний рентгенівський апарат передано медикам Дунаєвеччини.