Мукачівський міський голова Андрій Балога, Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, народний депутат України Тарас Батенко під час відкриття оновленої поліклініки (діагностичного центру Лікарні святого Мартина).

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков у рамках візиту до Закарпатської області взяв участь у відкритті реконструйованого приміщення поліклінічного відділення Мукачівської центральної районної лікарні.

«Роботи на цьому об’єкті було проведено досить швидко — лише півтора року пішло на реконструкцію. Це чудовий приклад ефективної децентралізації. Сподіваюся, що місцева влада тут і в інших містах України й надалі зможе реалізовувати подібні проекти. Для цього потрібно лише мати розуміння, бажання і належний контроль за коштами», — зазначив глава парламенту. Дмитро Разумков оглянув діагностичне, реабілітаційне та терапевтичне відділення нової будівлі поліклініки, а також хірургічне відділення та операційні кімнати.

«Медицина завжди була і залишається важливою, адже без здорової нації не буде здорової країни. За останні декілька місяців ми побачили багато проблемних питань у цій галузі, які протягом багатьох років замовчувалися або відкладалися, тому зараз маємо оперативно їх вирішувати», — зауважив Голова Верховної Ради.

Прес-служба апарату Верховної Ради України.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.
Більше фото тут