У Знам’янці ліквідували останнє місцеве комунальне підприємство — «Шляховик». За словами міського голови Ігоря Крижановського, у зв’язку зі складною фінансовою ситуацією. Усім працівникам запропонували працевлаштування за відповідними професіями. Основні засоби підприємства передали на баланс управління містобудування, архітектури та ЖКГ.
Як зазначила його начальниця, у колективі є певна соціальна напруга, і запевнила, що ніхто не залишиться без підтримки. Тим, кому зосталося один-два роки до пенсії, порадили звернутися до центру зайнятості. Решта працюватиме в групі з благоустрою міста при управлінні. Водії й механізатори перейдуть у житлово-експлуатаційну контору — щоправда, забрати всіх відразу неможливо, бо це створить додаткове навантаження й на це підприємство.
Місцеві журналісти стверджують, що людей просто викинули на вулицю. Спочатку керівництво запевняло, що підприємство ліквідують, але натомість відкриють інше. Саме воно мало стати правонаступником кількамісячних боргових зобов’язань із зарплати, яку працівникам заборгували в 2012—2013 роках. Центром зайнятості їм нараховуватимуться мінімальні виплати. Та й отримають допомогу з безробіття звільнені не раніше ніж за кілька місяців (адже й тут є заборгованість).