У переддень Різдва народний депутат від фракції КПУ Ірина Спіріна (на знімку) разом з молоддю Жовтневого райкому партії Дніпропетровська привітала ветеранів Комуністичної партії з новорічними святами. Їм були вручені посвідчення, пам’ятні знаки «40 років у партії» та новорічні подарунки.

«Комуністи дбають про ветеранів, про створення умов для їх активної участі в житті країни, залучення їх до виховання юної зміни. Нехай кожен ветеран партії, ветеран війни і праці стане наставником молоді, передасть їй свою ідейну переконаність, життєвий досвід, готовність самовіддано служити справі соціалізму», — зазначила І. Спіріна.

Безумовно, кожне покоління відрізняє соціальна своєрідність. Вона органічно випливає із самого процесу поступального руху суспільства й, отже, неоднаковості умов, у яких живуть і трудяться люди різного віку. Але саме завдяки цій своєрідності, переконана депутат, через безперервне збагачення досвіду попередників новим, багатшим змістом і реалізується наступність поколінь, забезпечується суспільний прогрес.

«Залучення молоді до матеріальних і духовних цінностей соціалістичного суспільства не відбувається автоматично. Успіх передавання кращого досвіду і традицій старших поколінь молодшим залежить від взаємних зусиль, що спрямовуються і координуються Компартією. Об’єднуючи воєдино й використовуючи все цінне з досвіду різних поколінь, партія надає великого значення залученню до комуністичного виховання молоді ветеранів партії, війни і праці — людей, які зробили вагомий особистий внесок у будівництво соціалізму та комунізму», — цитує слова політика прес-служба КПУ.