4 грудня, №229

Закон України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо здешевлення вартості робіт з підготовки та проведення земельних торгів», №661-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 17 Закону України «Про теплопостачання», №669-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 6 Закону України «Про порядок виїзду з України і в’їзду в Україну громадян України», №671-VІІ.
7 грудня, №№232-233
Закон України «Про ратифікацію Договору між Україною та Республікою Індія про взаємну правову допомогу у цивільних і господарських справах», №672-VІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки про торговельне судноплавство», №673-VІІ.
Закон України «Про ратифікацію Угоди між Урядом України та Урядом Республіки Індія про науково-технологічне співробітництво», №674-VІІ.
Закон України «Про засади функціонування ринку електричної енергії України», №663-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо коштів від використання (реалізації) державної частини виробленої продукції відповідно до угод про розподіл продукції», №665-VІІ.
13 грудня, №237
Закон України «Про ратифікацію Фінансової угоди (Проект «Реабілітація гідроелектростанцій») між Україною та Європейським інвестиційним банком», №685-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо забезпечення вугіллям або торф’яними брикетами», №688-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до статті 7 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням» щодо зарахування до страхового стажу періоду відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку», №691-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за керування транспортними засобами у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння», №693-VІІ.
17 грудня, №239
Закон України «Про внесення зміни до статті 16 Основ законодавства України про охорону здоров’я щодо строків укладення контрактів з керівниками державних, комунальних закладів охорони здоров’я», №694-VІІ.
25 грудня, №245
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства з питань проведення виборів», №709-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Гірничого закону України щодо забезпечення вугіллям або торф’яними брикетами», №711-VІІ.
Закон України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань», №712-VІІ.
28 грудня, №249
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення правового регулювання діяльності юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців», №642-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо ставок окремих податків», №713-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про державну службу», №714-VІІ.
Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік», №715-VІІ.
Закон України «Про внесення зміни до Закону України «Про судоустрій і статус суддів», №716-VІІ.