Президент України Віктор Янукович привітав співвітчизників з Новим роком та Різдвом Христовим!
Минулий рік, за його словами, був непростий, а можливо, — і найскладніший в історії незалежної України. Це був рік досягнень і викликів, розчарувань і нових надій. Але, за великим рахунком, 2013 рік став, на переконання глави держави, роком прогресу. «Через майдани та національні круглі столи, політичні суперечки та відвертий діалог ми йдемо шляхом порозуміння та національної консолідації. Шлях цей надзвичайно тернистий. Але пройти ми його маємо спільно, пліч-о-пліч», — наголосив Віктор Янукович.
«Переконаний: економічні негаразди та політичні чвари минулого року лише загартували нас. Це наш досвід, наші уроки і наші спільні історичні екзамени. І в 2013 році, попри всі виклики, ми достойно склали іспит на державну зрілість. Спираючись на національні інтереси, ми і далі йдемо шляхом побудови європейської України, шляхом глибокої модернізації економіки та послідовного підвищення якості життя громадян. Особлива турбота — пенсіонерам та дітям, великим родинам, інвалідам, усім тим, хто потребує підтримки та турботи держави», — заявив глава країни.
Водночас Україна, за його словами, продовжує працювати над угодою з Європейським Союзом, відновила дружні стосунки з Росією і здійснила справжній прорив у відносинах з Китаєм. А головне — забезпечує дієву рівновагу між Заходом та Сходом, не поступаючись ні на крок своїми національними інтересами.
«Вірю в те, що 2014 рік стане для нас роком єдності, розвитку та успіху. Від щирого серця бажаю вам міцного, козацького здоров’я, удачі в усіх ваших добрих справах і починаннях, справжньої любові та взаємоповаги, простого людського щастя. Вірю в наш спільний успіх. Хай нам Бог допомагає!» — йдеться у привітанні Президента України.