​Прес-конференція за участю представників вітчизняних та іноземних ЗМІ вперше проходить у сесійній залі парламенту.

На початку прес-конференції Дмитро Разумков наголосив, що ЗМІ, які дійсно є «четвертою владою», допомагають парламенту проводити свою роботу, запевнивши, що він високо цінує контроль з боку ЗМІ за діяльністю вищого законодавчого органу держави.

Відповідаючи на запитання «Голосу України» щодо здобутків та невдач нинішньої Верховної Ради, глава парламенту висловив думку, що «турборежим» себе виправдав. «Був запит на впровадження багатьох реформ, і Верховна Рада забезпечувала їх законодавчі механізми», – зауважив Дмитро Разумков. – Щодо перемог і поразок – важко сказати, бо багато речей розумієш лише з часом, це оцінюватимуть люди, які за нас голосували і не голосували, визначатимуть негативні й позитивні речі. Що вдалося – теж багато, це і зняття депутатської недоторканності, хоча хтось вважає це негативом, вважаючи, що в депутатів повинно бути більше можливостей і захищеності. Приємно бачити депутатів у сесійній залі у середу і п'ятницю. Верховна Рада зараз працює більше, приємно бачити консенсус у сесійній залі, сподіваюся, зможемо зберегти це і на наступні роки. А помилки, що поки що не зроблено – ще є час доробити. Багато було закладено в програму партії «Слуга народу» та інших політичних сил, сподіваюся, зможемо спільно це прийняти, щоб працювало на території держави. Але багато викликів ще стоятиме перед Верховною Радою дев'ятого скликання».

Голова Верховної Ради також відповів на запитання журналістів щодо персонального голосування депутатів, законопроектів, які опрацьовуються парламентом, спрогнозував розвиток економічної, соціальної та політичної ситуації у державі.