Протягом трьох днів житомирські десантники визначатимуть кращих військових кухарів з різних підрозділів бригади.
До складу журі входять усі охочі військовослужбовці, хто бажає скуштувати кулінарні шедеври.
Крім вправності та майстерності в приготуванні страв, конкурсантів оцінюють за теоретичні знання кухарської справи та креатив у приготуванні перших, других та третіх страв.
Військові кухарі з усмішкою відзначають, що незалежно від перемоги в конкурсі їм дуже приємно бачити задоволені обличчя дегустаторів.
Служба зв’язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.
Фото служби зв’язків з громадськістю 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України.