У рамках розслідування кримінального провадження побиття Тетяни Чорновол було затримано п’ять осіб, яким повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Чотирьом із них Печерським судом м. Києва обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. П’ятому фігуранту суд обрав міру запобіжного заходу — арешт. Таку інформацію оприлюднили в прес-службі МВС.

Крім того, у рамках розслідування кримінального провадження за фактом нападу на журналістку призначено близько двох десятків експертиз. Серед них — дактилоскопічна, трасологічна, цитологічна, молекулярно-генетична тощо.

— Опрацьовано результати хімічної експертизи, відповідно до якої фрагменти фарб на автомобілях повністю збігаються. Це дає змогу зробити висновки про те, що слідством вилучені саме ті автомобілі, на яких рухалася потерпіла та підозрювані у кримінальному провадженні під час інциденту, — зазначив заступник начальника ГСУ МВС України Олександр Гнатів.

Допитано понад 50 свідків. Розслідування продовжується згідно з планом слідчих дій для того, щоб встановити роль кожного фігуранта цієї справи.