Мабуть, у цілому світі не існує людини, яка б у дитинстві не любила витріщатися яскраві вітрини магазинів іграшок і не мріяла про власну величезну колекцію. А ось маленькій дівчинці з англійського графства Кент у цьому плані пощастило найбільше: їй може позаздрити будь-яка дитина...

П’ятирічній Джесіці Робсрук для того, щоб погратися новими ляльками, плюшевими медведиками чи мініатюрною залізницею, навіть не треба ходити до місцевого «Дитячого світу»: всі бажані іграшки вона отримує прямісінько додому. Вона має не просто велику, а насправді гігантську колекцію найрізноманітніших цяцьок та забавок.

Справа в тому, що п’ятирічна дівчинка вже працює наймолодшим випробувачем нових іграшок однієї відомої англійської компанії. 

Батьки крихітки уклали з цим виробником дитячої розважальної продукції контракт. За його умовами Джесіці протягом року надсилають додому зразки іграшок, а вона їх тестує.

Для того щоб якісно виконувати свою роботу, дівчинка уважно вивчає кожну нову забавку і робить помітки про її презентабельність, безпечність, цікавість для дітей певного віку тощо. 

Простіше кажучи, Джесіці потрібно погратись і сказати свою думку про цяцьку. У свою чергу компанія-виробник враховує всі недоліки та переваги експериментальної моделі.

За словами мами дівчинки, донька підходить до виконання завдання з усією відповідальністю, яка властива дітям її віку. Тому порадам Джесіки довіряють не лише роботодавці, а й мешканці міста: батьки часто консультуються з юною міс, коли хочуть зробити своїм малюкам сюрприз. А компанія-виробник іграшок стверджує, що відтоді, як дівчинка працює у штаті, продажі набагато зросли!

Джесіка Робсрук обожнює тестувати нові екземпляри і прекрасно розуміє, наскільки вона щаслива, що грається тими моделями, яких ще немає ні в кого у світі!

Підготувала Сюзанна КІРІНА.

Фото з сайту www.mіrfactov.com