Тріатлон. У Гонконзі відбувся міжнародний турнір New World Іnternatіonal Trіathon Cup. На останньому для себе змаганні цього року українка Юлія Єлістратова здобула золоту медаль.
Старт на плаванні був масовим — спільно з чоловіками. В підсумку з води українка вийшла другою серед дівчат (одразу за Юлею — ще дві спортсменки), але після 6 км на велосипеді Єлістратова таки наздогнала лідера.
З другої транзитної зони найсильніша тріатлоністка України вибігла першою і зуміла 
втримати лідируючу позицію аж до самого фінішу.
Дзюдо. Париж (Франція). Чемпіонат Європи серед клубів. Участь в турнірі взяли 20 чоловічих і 15 жіночих колективів із 12 країн.
У фіналі чоловічих змагань зустрілися господарі татамі команда «Леваллуа» та минулорічні переможці чемпіонату — німецький колектив «Абенсберг», який і став тріумфатором турніру.
У його складі виступали 11 спортсменів, зокрема й українець Георгій Зантарая (66 кг). Ця звитяга стала сьомою в історії німецького клубу на чемпіонатах Європи.
Бокс. У січні 2014 року на шанувальників боксу нашої країни чекає відразу дві цікаві події. Обидві — за участю команди «Українські отамани». 11 січня 2014 лідери групи А проведуть перший виїзний поєдинок сезону — проти суперників з Алжиру — «Algerіa Desert Hawks».
Перший домашній матч року для «отаманів» відбудеться 31 січня в київському Палаці спорту. Протистоятимуть їм суперники з Німеччини.
Тривалої новорічної відпустки українські боксери не матимуть. Нині вони проводять тренувальний збір на Олімпійській базі в Кончі-Заспі під керівництвом головного тренера Валентина Соболевського.