Шановна Юліє Володимирівно, від усього серця вітаємо Вас із наступаючим 2014 роком!

Щирість побажань Вам добра — не формальна данина передноворічної традиції, а сплав подяки наших заводчан, усіх жителів Феодосії за Ваші самовідданість, невтомність, з якими Ви розв’язуєте застарілі численні проблеми не тільки свого округу, а й усього міста. Проривний, інноваційний стиль Вашої діяльності — гідний приклад для всіх керівників!

На конкретному прикладі розв’язання проблеми Феодосійського оптичного заводу (ФОЗ) ми переконалися, що Ви не обмежуєтеся формальним депутатським запитом (що само по собі немало), а, незважаючи на особи, домагаєтеся виконання своїх обов’язків керівниками будь-якого рівня! З урахуванням високого ступеня державної важливості виконання замовлення 

ФОЗом у строк, Вам з помічниками вдалося мобілізувати фахівців семи (!) міністерств і відомств на розв’язання проблеми так само оперативно і якісно.

Шляхом експорту наукоємної продукції ФОЗу до Росії на суму понад 650 тисяч доларів США Ви забезпечили нашому колективу перспективу подальшої діяльності. У нас повністю погашено заборгованості у зарплаті до кінця 2013 року, здійснено виплати до фондів соцстрахування в повному обсязі за весь рік, темпи зростання обсягів виробництва в 2013 році перевищили 400 відсотків до рівня 2012 року, а місцевий і держбюджет поповнили великі платежі!

Ви налагодили співробітництво заводу з передовими російськими підприємствами в науковій сфері новітніх технологій, доцільність чого доведена блискучими результатами!

Бажаємо Вам, дорога Юліє Володимирівно, незламного здоров’я, особистого щастя, добробуту, гордості в дітях, виконання всіх бажань, а всій Вашій команді однодумців, на додачу до сказаного, — удачі, натхнення й оптимізму!

Оберігай Вас Бог і Ангели-Хоронителі!

З Новим роком, з новим щастям!

Від імені колективу Феодосійського оптичного заводу директор; Т. МАРТИНЮК, голова профкому.