У слідства й досі немає повного відеозапису з автомобіля Тетяни Чорновол. Ніхто із народних депутатів чи громадян не надав його правоохоронцям. Про це заявив заступник начальника Головного слідчого управління МВС Олег Татаров.

— Ми сьогодні із засобів масової інформації отримуємо звістки, що нібито народний депутат Ярема передав повну версію відеозапису МВС. Але у нас є лише відрізки відеозапису, який було опубліковано ще першої доби. Із цих відрізків не зрозуміло суть конфлікту, з чого він починався, як продовжувався. Немає звуку, що не дає змоги слідству об’єктивно розібратися і рухатися далі, — повідомив правоохоронець.

За словами заступника начальника ГСУ, вже третю добу триває досудове розслідування, а люди, які мають відеозапис, досі не передали його МВС.

— По-перше, це втручання в діяльність правоохоронних органів, вилучення і ненадання відео. По-друге, за це законом передбачено відповідальність. По-третє, я хотів би наголосити, що ненадання відеозапису свідчить про те, що хтось має суб’єктивне бачення подій і не бажає віддавати слідству доказ того, що вважає, що буде викрито когось, причетного до вчинення кримінального правопорушення, — наголошує Олег Татаров.

Заступник начальника Головного слідчого управління звернувся до народного депутата України і до інших, хто має запис:

— Віддайте його слідству для того, щоб ми могли об’єктивно його дослідити, провести відповідні експертизи і встановити істину в кримінальному провадженні.

 

УЗГ МВС України.